Smile!say hi to the camera ♥

Me!

SUPER DUPER FAMILY Ever !Friday, July 2, 2010 // 10:46 PM

aku tak ade mase nak sokong mane.mane pehak ok . !
BIA AKU LEPAS KAN SEMUA ! dari kecik aku diam , sekarang da penoh ! da tak larat lagi daa .
bia aku bagi yau semue nyee ! dari a-z !

yeah yeah yeah . . lantak laa pape pon . . yang penting aku nak lepas gak pekong di dade aku ni . .
aku nak lepas kan semue nyee . . aku da tak tahan lagi doe ! sumpah ! and sory to say laa .
lantak ahh entries no orang nak kate emo kee . .
orang nak kate aku kurang aja ke . . or WHAT EVER laa kann . .
yang penting semue nyee lepas kat sini . . .
pedulik ape aku . . selalu asyik aku jee jage hati orang .
ok sekarang . PEGI MAMPOS KAU ! aku daah tak ade mase nak layan hati kau lagi .
aku dah penat ok ! IM TIRED ! paham ?!
korang semue tak pedulik pasal hati aku kan kan kan ???
soo buat ape aku nak ambik pedulik pasal orang ??

baru kau tau anak buah/anak kau yang sorang ni . . DAH TERLEBIH ajar ! ok !
aku pedulik ape ! kau ade ambik tau pasal aku ??!!! yea . . memang . . ade siket . . but . .
when aku tak datang rumaa jee . . when aku buat sala siket . . haiii . . melebih kau tau !
kate aku macam.macam . . HABIS TU ! anak kau , kau tak tego pulak ?!
woit ! PK laa weyh ! . kau tak tau hati aku . . yang kau tau , aku kene jage hati kau .
WOIT ! AKU PENAT KAU TAU !

ok . . yeah aku tau sure kau nak marah aku when aku write entries ni . . so what ?!
do i care ?! korang ade PK perasaan aku ke ?????? korang main lepas je kan .
ok ! fine . kau kutok bapak aku . . kau kate aku bakal dapat MAK BARU . so what ?!
lantak die laaa die nak kawen lagi ke ape . tu die punyee pasal . .
aku ok je , sebab aku PK keselamatan aku dengan adik aku ok !
yang kau nak peli.peli aku pahal huh ?! kau tak puas ati dengan aku kea ?
yeah . . FYI ! aku memang tak puas hati dengan kau .
bukan dengan kau sajee , dengan semua orang .

aku sekarang nak change , ade korang support aku ! tak ade ! yang support aku . .
ka siti , ka zue , hares . . membe aku . BF aku , and siblings , mum . .
tu je ! korang ade ?! ni ke kate sayang kat aku weyh ?!
ye aku tau . . aku trouble maker . . aku tau family aku kuca kace sekarang .
when family aku macam ni .
ade korang support aku ??!!!! huh ?! bagi semangat kat aku .
ade ke ?!!!! TAK ADE ! MENGUTUK AKU LAGI ADE WEYH ! aku bukan ape laa kan .
baru aku tau kenape arwah mama keep it secret , about ape yang ayah buat dekat die dulu . .
yeah . . syukur alahamdulilla . . baru aku sedar . . rupe rupenye . . DIE ADE ADIK BERADIK YANG TAK NAK DENGA LUAHAN HATI DIE ! AND YANG SUKA MENGUTUK !

yeah . hati aku macam arwah mama . walau macam mane family die . .
walau macam mane perangai husband die . . die tetap sayang . sebab walau macam mane pun .
guy yang bername DAINIS MYCEL ZIRHAN tuu tetap husband die . and guy yang bername DAINIS MYCEL ZIRHAN gak tetap BAPAK KANDONG AKU ! walau macam mane burok pon die . memang aku sayang bapak aku . woit ! soalan kau tuu macam tanye and nak bagi aku pening . sayang ayah aku ke tak . woi tolong ah jangan buat macam tu weyh . AKU MENYAMPAH !
korang nak salah kan kawan.kawan yang menyebabkan aku jadi macam ni .
weyh ! kau nak cakap aku bodoh kan . meh sini aku bagi tau , sebena nyee . . . KORANG YANG BODOH !
weyh ! membe laa yang bagi support dekat aku weyh ! dorang laa yang sanggop nak denga luahan hati aku .

yeah . . memang . aku nak cakap . . aku tak sayang kau pon . sebab . . kau bukan nye sayang aku
aku ni kan tempat kau kutuk kan ? so biar aku kutok kau pulak !
FYI ! orang yang aku sayang and orang yang sayang aku dah tak ade dlm life aku .
daah hilang daah . ikot prinsip aku . . buat ape nak sayang dekat orang yang tak sayang kan kite

aku bukan nak kate pape laa kan . yeah aku memang bole tolong . . but PK asal aku datang ruma kau . aku bukan jadi anak buah kau , but jadi orang gaji kau . anak kau takde pulak kau suro !
woi ! aku bukan kuli kau laa ! memang betol ape kate arwah aunty piah , korang memang macam sial ! haaa . . aku bukan nak kate ape . . memang dah terbuktii . . aku tak payah nak cakap lagi laaa .
kadang kadang nak cakap aku ni tak solat . woit ! sebelom kau kate ape2 . kalo kau tak tau , kau diam ! nak solat kene ke bukak mic and cakap "weyh ! aku nak solat" perlu ke ?!
kau nak kate aku tak belaja . weyh ! kau tak tau ape yang aku buat malam.malam .
so diam ! korang sedap2 BEDENGKO . yang aku ni ! haish ! kenape laah aku ni bengap sangat !
hai semate mate nak jage hati korang je ?! bengong betol . . sumpah aku ni bengong ohh . hmmm . .

haaa . lagi satu family belah ayah , nabilah nak bagi tau siket . uncle2 and aunty2 yang lain cakap nabilah sombong . . sebab . . . jarang raye ruma and datang tengok korang kan ?
woit setan ! sebelom kau cakap macam tuu . kau PK dulu . dari aku darjah 6 sampai sekarang .
ade kau tengok aku dekat hostel ??? ade ?? aku dengan ana menggagau dudok dekat hostel mase primary school . . ade korang kesah pasal aku ?
family belah ayah . . SORANG PON TAK DE NAK JENGOK AKU !
ade ke ?! huh ?! woit ! cakap tak serupe bikin laah weyh ! cakap macam aci sebela ruma aku kau tau !

yeah . . tadi memang bengang gilaa . ohh aku bila aku penting kan keje aku , penting kan art aku . kau mara . ayah de PK tak yang ayah nii lagi penting kan keje . . selfish !
untuk aku . . semua tak bole . . bila aku call macam call orang gilaa . suka tengking aku .
kau pk aku ni ape huh ?
o0o anak mak juli kau amek berat . habes . aku ni ape ? bukan anak kau ? huh ?! dulu time aku duduk dengan mak juli . ade kau protect aku ??? tak ade weyh !
mane orang yang begela ayah weyh ?! MANE ?!
YEAH . memang . . aku tengah nanges when tulis entries ni but ade ke kau faham ?
nak harap kan aku wish birthday and fathers day . but pena ke SEUMO hidop aku kau wish birthday aku ?! when aku tunjuk art aku . ade kau hrgai ?! tak ade !!!!
even birthday aku bilaa pon kau tak tahu !
serupe aku tak payah ade BAPAK !
aku bukan nak kate ape laa . atleast hargai aku sebagai ANAK KANDUNG KAU .

sumpah aku sedih gilaa dapat family macam ni ohh . . sumpah aku sedih . .
weyh . . kalau kau tak nak aku ?! kau tak payah buat dengan arwah mama dulu ! senang and aku pon tak lahir dalam dunie nii .
FYI ayah ! plz jangan nak same kan aunty ros dengan arwah mama ok !
ayah nak sayang die ? haa . pegi mampos laa . aku tak heran .
BUT ! kau jangan nak same kan mama dengan aunty ros ok .
FYI again . . aku takkan panggil die dengan panggilan MAMA ! only roziah saje aku panggil mama . die ! jangan harap !

yeah . . memang laa kau cakap kalo kau tak sayang kan aku , kau takkn sekola kan aku .
sebab nanti kene masok jail ! that y !
kau PK aku ni bangang sangat ke ?! haish . . . family ayah dengan adik beradik mama same je .
2 kali 5 , 5 kali 2 . same je . masing masing suka mengutuk . masala sekarang telinge aku sakit kau tau !!!! SIAL !

orang yang faham aku . . .
1- ka siti
2- hares
3- abang madi .
4- adik faz
5- friend aku . . .

tu je ! orang yang korang anggap tak gune tu laa yang faham aku ! dorang laa yang support aku ! bukan macam kau ! harap je orang tue ! but selfish ! korang nak kate aku selfish !
woi babi kau tengok diri kau tu dulu !!!!!!

*mulot aku memang macam mulot pompuan sundal siket . . . da tu . ade aku kesah ? tak heran laa kalau kau mara ke ape . pedulik ape aku . kau bukan sayang aku pon . so ? do i care ?

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

The Girl

The one you're dying to be ;)
Love me, hate me, I don't care.

This is where the profile goes. What you like, what you hate, your wishlist, anything! ;)

Bring the memories!

These are people I love :
the magician
lullaby fairy
link 3
link 4
link 5

A lil' bit flashback :
Sunday, March 1, 2009
Monday, March 2, 2009
Friday, March 6, 2009
Tuesday, March 10, 2009
Wednesday, March 11, 2009
Thursday, March 12, 2009
Friday, March 13, 2009
Saturday, March 14, 2009
Monday, March 16, 2009
Wednesday, March 18, 2009
Sunday, March 22, 2009
Monday, March 23, 2009
Saturday, March 28, 2009
Sunday, March 29, 2009
Monday, March 30, 2009
Saturday, April 4, 2009
Sunday, April 5, 2009
Monday, April 6, 2009
Thursday, April 16, 2009
Saturday, April 18, 2009
Monday, April 20, 2009
Monday, April 27, 2009
Saturday, May 2, 2009
Monday, May 4, 2009
Monday, May 25, 2009
Sunday, May 31, 2009
Wednesday, June 3, 2009
Thursday, June 4, 2009
Friday, June 5, 2009
Sunday, June 7, 2009
Thursday, June 11, 2009
Sunday, June 14, 2009
Monday, June 15, 2009
Monday, June 29, 2009
Saturday, July 4, 2009
Monday, July 6, 2009
Tuesday, July 7, 2009
Friday, July 17, 2009
Saturday, July 18, 2009
Sunday, July 26, 2009
Sunday, August 2, 2009
Monday, August 3, 2009
Tuesday, August 4, 2009
Sunday, August 9, 2009
Sunday, August 16, 2009
Thursday, August 20, 2009
Friday, August 21, 2009
Saturday, August 22, 2009
Friday, August 28, 2009
Monday, August 31, 2009
Sunday, September 6, 2009
Monday, September 7, 2009
Friday, September 11, 2009
Tuesday, September 15, 2009
Thursday, September 17, 2009
Friday, September 18, 2009
Monday, September 28, 2009
Monday, October 5, 2009
Saturday, October 17, 2009
Sunday, October 18, 2009
Monday, October 19, 2009
Thursday, October 22, 2009
Friday, October 23, 2009
Wednesday, October 28, 2009
Thursday, October 29, 2009
Tuesday, November 3, 2009
Saturday, November 7, 2009
Monday, November 9, 2009
Sunday, November 22, 2009
Monday, November 23, 2009
Friday, December 11, 2009
Tuesday, December 15, 2009
Wednesday, December 16, 2009
Thursday, December 17, 2009
Friday, December 18, 2009
Saturday, December 19, 2009
Monday, December 21, 2009
Wednesday, December 23, 2009
Saturday, December 26, 2009
Tuesday, December 29, 2009
Wednesday, December 30, 2009
Friday, January 1, 2010
Thursday, January 7, 2010
Saturday, January 9, 2010
Sunday, January 17, 2010
Friday, January 22, 2010
Saturday, January 23, 2010
Sunday, January 24, 2010
Saturday, January 30, 2010
Saturday, February 13, 2010
Sunday, February 14, 2010
Thursday, February 18, 2010
Friday, February 19, 2010
Saturday, February 20, 2010
Sunday, February 21, 2010
Sunday, March 7, 2010
Friday, March 12, 2010
Tuesday, March 16, 2010
Thursday, March 18, 2010
Monday, March 22, 2010
Saturday, March 27, 2010
Saturday, April 3, 2010
Monday, April 12, 2010
Saturday, April 17, 2010
Monday, April 19, 2010
Monday, April 26, 2010
Sunday, May 2, 2010
Saturday, May 8, 2010
Monday, May 17, 2010
Tuesday, May 25, 2010
Wednesday, May 26, 2010
Friday, May 28, 2010
Sunday, May 30, 2010
Friday, June 4, 2010
Saturday, June 5, 2010
Sunday, June 6, 2010
Tuesday, June 8, 2010
Wednesday, June 9, 2010
Thursday, June 10, 2010
Wednesday, June 16, 2010
Friday, June 18, 2010
Saturday, June 19, 2010
Sunday, June 20, 2010
Monday, June 21, 2010
Friday, June 25, 2010
Saturday, June 26, 2010
Sunday, June 27, 2010
Wednesday, June 30, 2010
Friday, July 2, 2010
Monday, July 5, 2010
Tuesday, July 6, 2010
Thursday, July 8, 2010
Saturday, July 17, 2010
Monday, July 19, 2010
Tuesday, July 20, 2010
Wednesday, July 21, 2010
Wednesday, July 28, 2010
Sunday, August 1, 2010
Monday, August 9, 2010
Sunday, August 15, 2010
Sunday, August 22, 2010
Saturday, September 4, 2010
Saturday, October 2, 2010
Wednesday, October 6, 2010
Thursday, October 7, 2010
Saturday, October 9, 2010
Monday, October 18, 2010
Thursday, October 21, 2010
Tuesday, October 26, 2010
Wednesday, October 27, 2010
Friday, October 29, 2010
Sunday, November 14, 2010
Sunday, November 21, 2010
Monday, November 22, 2010
Thursday, November 25, 2010
Friday, November 26, 2010
Wednesday, December 1, 2010
Saturday, December 4, 2010
Sunday, December 5, 2010
Saturday, December 11, 2010
Sunday, December 12, 2010
Tuesday, December 14, 2010
Friday, December 24, 2010
Sunday, December 26, 2010
Monday, December 27, 2010
Tuesday, December 28, 2010
Wednesday, December 29, 2010
Sunday, January 2, 2011
Saturday, January 8, 2011
Monday, January 10, 2011
Thursday, January 13, 2011
Saturday, January 15, 2011
Tuesday, January 18, 2011
Saturday, January 22, 2011
Sunday, January 23, 2011
Monday, January 24, 2011
Wednesday, January 26, 2011
Thursday, January 27, 2011
Friday, January 28, 2011
Sunday, January 30, 2011
Wednesday, February 2, 2011
Thursday, February 3, 2011
Saturday, February 5, 2011
Sunday, February 6, 2011
Sunday, February 13, 2011
Monday, February 14, 2011
Tuesday, February 15, 2011
Friday, February 18, 2011
Saturday, February 19, 2011
Sunday, February 20, 2011
Monday, February 21, 2011
Tuesday, February 22, 2011
Thursday, February 24, 2011
Saturday, February 26, 2011
Sunday, February 27, 2011
Monday, February 28, 2011
Thursday, March 3, 2011
Saturday, March 5, 2011
Sunday, March 6, 2011
Tuesday, March 8, 2011
Wednesday, March 9, 2011
Saturday, March 12, 2011
Sunday, March 13, 2011
Monday, March 14, 2011
Wednesday, March 16, 2011
Thursday, March 17, 2011
Monday, March 21, 2011
Friday, March 25, 2011
Sunday, March 27, 2011
Friday, April 1, 2011
Sunday, April 3, 2011
Monday, April 4, 2011
Tuesday, April 5, 2011
Sunday, April 10, 2011
Monday, April 11, 2011
Thursday, April 14, 2011
Sunday, April 17, 2011
Friday, April 29, 2011
Saturday, April 30, 2011
Sunday, May 1, 2011
Monday, May 2, 2011
Tuesday, May 17, 2011
Saturday, May 28, 2011
Sunday, May 29, 2011
Tuesday, May 31, 2011
Friday, June 3, 2011
Saturday, June 4, 2011
Friday, June 10, 2011
Tuesday, June 14, 2011
Saturday, June 25, 2011
Sunday, June 26, 2011
Friday, July 1, 2011
Wednesday, July 13, 2011
Thursday, July 14, 2011
Saturday, July 16, 2011
Wednesday, July 20, 2011
Tuesday, July 26, 2011
Wednesday, July 27, 2011
Monday, August 1, 2011
Tuesday, August 2, 2011
Friday, August 5, 2011
Saturday, August 6, 2011
Sunday, August 7, 2011
Monday, August 8, 2011
Thursday, August 11, 2011
Thursday, August 18, 2011
Tuesday, August 23, 2011
Monday, August 29, 2011
Wednesday, August 31, 2011
Saturday, September 3, 2011
Sunday, September 11, 2011
Monday, October 10, 2011
Sunday, October 16, 2011
Wednesday, October 26, 2011
Thursday, October 27, 2011
Saturday, October 29, 2011
Sunday, December 4, 2011
Tuesday, December 13, 2011
Friday, January 6, 2012
Tuesday, January 10, 2012
Friday, January 13, 2012
Tuesday, January 17, 2012
Friday, January 20, 2012
Wednesday, January 25, 2012
Sunday, January 29, 2012
Monday, January 30, 2012
Sunday, February 5, 2012
Thursday, February 16, 2012
Saturday, February 18, 2012
Monday, February 27, 2012
Saturday, March 3, 2012
Sunday, March 4, 2012
Tuesday, March 13, 2012
Friday, March 16, 2012
Saturday, March 17, 2012
Saturday, April 7, 2012
Sunday, April 8, 2012
Monday, April 9, 2012
Wednesday, April 11, 2012
Thursday, April 12, 2012
Monday, April 30, 2012
Saturday, May 5, 2012
Monday, June 18, 2012
Saturday, July 14, 2012
Saturday, September 8, 2012
Friday, November 16, 2012
Saturday, November 17, 2012
Tuesday, November 20, 2012
Tuesday, March 26, 2013
Wednesday, March 27, 2013
Friday, March 29, 2013
Monday, April 1, 2013
Tuesday, April 2, 2013
Sunday, May 26, 2013
Saturday, June 22, 2013
Tuesday, July 16, 2013
Sunday, July 28, 2013
Monday, July 29, 2013
Thursday, August 15, 2013
Thursday, August 22, 2013
Saturday, September 21, 2013
Wednesday, October 16, 2013
Tuesday, November 12, 2013
Tuesday, November 26, 2013
Monday, June 16, 2014

Send a Postcard ♥

Where the tagboard code pasted :)
max width 430px

© your sweetest lullaby ♥ 2012 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8